aaalafkherstext

ورود
x
یا
x
ثبت‌نام
x

یا

پنج دلیل برای این‌که کسب‌وکارتان به اپلیکیشن موبایلی نیاز دارد

(زمان خواندن: 4 - 7 دقیقه)
اپلیکیشن در کسب و کارها

 ایده‌ها و نظرات متفاوتی درباره اپلیکیشن‌های موبایلی وجود دارد. برخی از صاحبان کسب‌وکار چنین گمان می‌کنند که اپلیکیشن موبایلی پروسه‌ای گران‌قیمت است و تنها سازمان‌های بزرگ از پس هزینه آن برمی‌آیند. اما برخی دیگر از کارآفرینان، این اپلیکیشن‌ها را آسان‌ترین راه برای ایجاد تغییر در کسب‌وکارشان می‌دانند.
در این میان بسیاری نیز معتقدند که اپلیکیشن‌های موبایلی می‌توانند در آغاز حرکت استارت‌آپ‌ها، مفید و عاملی برای پیشروی آن‌ها باشند. از همه این دیدگاه‌ها که بگذریم، به یک سوال اساسی خواهیم رسید:

چه عواملی باعث می‌شود که اپلیکیشن‌ها برای کسب‌وکار ضروری و مهم باشند؟

قبل ازپاسخ به این سوال لازم است بدانید اپلیکیشن چیست؟
از نظر لغوی اپلیکیشن به معنای «نرم‌افزار» یا «نرم‌افزار کاربردی» است. تمامی نرم افزارهایی که روزانه از آنها استفاده می‌کنیم به نوعی اپلیکیشن محسوب می‌شوند. موبایل‌ها و تبلت‌های هوشمند نیز همانند کامپیوترها، نرم‌افزارها و برنامه‌های مختلفی دارند که در بازار آنها را با واژه‌ی اپلیکیشن یا به اختصارAPP می‌شناسند، مثل اپلیکیشن فتوشاپ، دیجی‌کالا، ایمالز و... . اپلیکیشن ها معمولا نرم‌افزارهای کم حجم و با عملکرد محدود هستند.
اپلیکیشین‌های موبایلی کسب‌و‌کار، فروشندگان عصر جدید کسب و‌کار هستند.

در ادامه 5 دلیل مهم را برای این‌که چرا کسب‌وکار شما به اپلیکیشن موبایلی نیاز دارد، مرور خواهیم کرد.

۱) افزایش دیده‌شدن

طبق گزارش سایت Geekwire (یک وب‌ سایت خبری فناوری آمریکایی است که استارت‌آپ ها و شرکت های فن‌آوری تاسیس شده را پوشش می‌دهد)کاربران آمریکایی روزانه حدود 162 دقیقه از زمان خود را با گوشی‌های هوشمند سپری می‌کنند. هرچند ممکن است که آن‌ها این زمان را تنها در اپلیکیشن‌های موردنظر خودشان بگذرانند، اما برای همین کار نیز باید زمانی را در استورها(فروشگاه‌ها) گذرانده و اپلیکیشن محبوب‌شان را بیابند. این پروسه به شما این شانس را می‌دهد که مورد توجه بازار هدف خود قرار بگیرید. استفاده از یک آیکون(نماد) جذاب، متن یا تصویر مناسب می‌تواند شما را در معرض توجه کاربران قرار دهد. نتیجه این پروسه می‌تواند بهبود وضعیت کسب‌وکار شما باشد. 

اپلیکیشن در کسب و کارها

۲) بهبود مشارکت مشتری

فارغ از این‌که کسب‌وکار شما در چه زمینه‌ای باشد، چه فروش محصول و چه عرضه خدمات، مشتریان‌تان به یک مسیر ارتباطی با شما نیاز خواهند داشت. این مسیر را می‌توان از طریق قرار دادن گزینه ارسال پیام در اپلیکیشن فراهم کرد. این همکاری با مشتری می‌تواند در نهایت منجر به افزایش مشارکت او در کسب‌وکارتان شود.
به این مثال توجه داشته باشید؛ فرض کنید شما مالک یک رستوران بزرگ هستید. اگر رستوران شما به اپلیکیشن موبایلی مجهز باشد، مشتری می‌تواند بدون تماس تلفنی میز مورد نظرش را رزرو کند. برای این‌کار کافی است با چند کلیک ساده در اپلیکیشن میز را رزرو کند. آیا این کار راحت‌تر از تماس تلفنی نیست؟ در کنار این ویژگی، می‌توانید گزینه‌های دیگری مانند نقد و بررسی، امتیازدهی و راهنما را نیز به اپلیکیشن‌تان اضافه کنید؛ و از این طریق میزان مشارکت مشتری‌هایتان را افزایش دهید.

۳) شناخته‌تر شدن برند

آیا می‌دانید که یک اپلیکیشن موبایلی می‌تواند به برندسازی کسب‌وکارتان کمک شایانی کند؟ اجازه دهید این مورد را در دو بخش بررسی کنیم؛ تا موضوع روشن‌تر شود.


• برند: اپلیکیشن موبایلی می‌تواند به‌عنوان بیلبورد(آگهی‌نما) کسب‌وکار شما عمل کند. با کمک این اپلیکیشن شما می‌توانید ایده‌های مختلف را درباره کسب‌وکارتان بیازمایید. برای این منظور باید ظاهر اپ شما جذاب باشد و بتواند در نگاه اول مشتری را جذب کند.
• شناخته شدن: هدف شما باید درگیر کردن مخاطب هدف با اپلیکیشن‌تان باشد. هرچه زودتر به این هدف برسید، مشتری نیز زودتر مشتاق به خرید محصول یا خدمت از شما خواهد شد. این پروسه را در دنیای تبلیغات اصطلاحا «بسامد موثر» می‌نامند. توجه بازار هدف‌تان باید مکررا و با بسامد بالا نسبت به شما جلب شود؛ و این همان چیزی است که شما برای شناخته شدن نیاز دارید. 

اپلیکیشن در کسب و کارها

۴) ایجاد کانال بازاریابی مستقیم

اپلیکیشن موبایلی می‌تواند عملکردهای گوناگونی داشته باشد. مانند اطلاعات کلی، اکانت کاربری، فرم رزرو، پیام‌رسان و ارتباط، فهرست قیمت‌ها، اخبار جدید، جست‌وجو و بسیاری از عملکردهای دیگر. پس دست شما در فراهم آوردن جزئیات بیشتر طبق خواسته خودتان برای مشتریان‌تان آزاد است.
هنگامی که فروش ویژه یا پروموت داشته باشید، به‌راحتی می‌توانید از طریق اپلیکیشن مشتریان‌تان را آگاه کنید. علاوه بر این، استفاده از امکان «پوش نوتیفیکیشن» می‌تواند شما را به مخاطب هدف نزدیک‌تر و مجرای ارتباطی مابین کسب‌وکار و مشتری را مستقیم کند. به‌طور خلاصه، این امکان باعث می‌شود که شما بتوانید در صورت نیاز محصولات، خدمات، پیشنهادهای ویژه و... را از طریق اپلیکیشن به مشتری یادآوری کنید.

«پوش نوتیفیکیشن» چیست؟ پیام یا اعلانی است که در زمان مقتضی و بنا به تشخیص و انتخاب مدیر سیستم یک اپلیکیشن یا سایت، برای شما ارسال می‌شود تا طی آن اطلاعات مورد نظر توسط شما دریافت شود. «پوش نوتیفیکیشن» با اتصال به اینترنت فعال می‌شود.
پس متوجه شدیم که اپلیکیشن می‌تواند کانال و مجرای ارتباطی مستقیم کسب‌وکار و مخاطب هدف باشد؛ و او را در سریع‌ترین زمان ممکن از به‌روزرسانی‌های صورت‌گرفته در کسب‌وکار، محصول و خدمات آگاه کند. 

اپلیکیشن در کسب و کارها

۵) ایجاد مشتریان وفادار

این مورد یکی از دلایل بسیار مهم برای ساختن اپلیکیشن مخصوص کسب‌وکار خودتان است. امروزه حجم بالایی از تبلیغات در اطراف ما جریان دارد. شما هر روز تعداد زیادی بیلبورد تبلیغاتی در خیابان، تبلیغات روزنامه‌ای، تبلیغ در شبکه‌های مجازی، پیام‌های بازرگانی تلویزیونی و... می‌بینید. اما سطح اثرگذاری این تکنیک‌های تبلیغاتی چندان قدرت‌مند نیست. البته مشخص است که این شیوه‌ها نیز منجر به افزایش مشتری خواهد شد؛ اما پروسه‌اش طولانی و تدریجی است.
در سوی دیگر، اپلیکیشن موبایلی می‌تواند ارتباط مستقیمی میان شما و مشتریان هدف‌تان ایجاد کند. این کار چنین احساسی به شما خواهد داد که فاصله میان کسب‌وکار شما و مشتری‌ها تنها به‌اندازه یک اشاره انگشت است. بنابراین، تمرکز بر روی ارتباط دوطرفه مکرر با مشتریان می‌تواند در نهایت منجر به ایجاد وفاداری نسبت به برندتان شود.
با اپلیکیشن موبایلی، برند خود را به جهان معرفی کنید.

با مزایای اپلیکیشن کسب‌وکار، جای شک باقی نمی‌ماند که شما از نتیجه راضی خواهید بود! فارغ از این‌که شما چه راهی را انتخاب می‌کنید، مشخص است که اپلیکیشن‌ها در آینده به یکی از عناصر استاندارد کسب‌وکارها تبدیل خواهند شد. پس خودتان را آماده کنید و با ساختن یک اپلیکیشن مناسب و تاثیرگذار، کسب‌وکارتان را رو به پیشرفت و موفقیت حرکت دهید.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

  دسترسی فعلی شما اجازه مشاهده نظرات تحت این بخش را نمی دهد

logo-samandehi

treebottom

address    سعادت آبادبلوار پیام | میدان بهرود خیابان عابدی | پلاک ۳  | واحد ۳

tel    ۶۳ ۲۴ ۱۱ ۲۲