aaalafkherstext

ورود
x
یا
x
ثبت‌نام
x

یا

بدهی ۱۰ هزار دلاری بابت شهرت در اینستاگرام

(زمان خواندن: 2 - 3 دقیقه)

بعضی از متولدین هزاره­‌ی جدید معتقدند که برای تهیه عکس­‌های اینستاگرامی، حاضرند هزاران دلار خرج کنند. روزنامه‌­ی نیویورک پست، داستان لیستو کالوایرو را روایت کرده است؛ دختری ۲۶ ساله که بابت ستاره­ شدن در اینستاگرام  ۱۰ هزار دلار بدهکار شده است.

3945386998-1080.jpg

کالوایرو می­‌گوید هزینه­‌ی زیادی برای خرید کیف‌­های برندهای معتبر، لباس‌­های گران و تفریحات لوکس خرج کرده و این در حالی است که تنها شغلی با درآمد متوسط داشته است. او به روزنامه این‌طور گفت که مدام لباس می‌خریده تا عکس‌­های فوق­‌العاده‌­ی اینستاگرامی بگیرد و برای همین خیلی بیشتر از درآمدش مجبور بوده خرج کند.

او همچنین اعلام کرد که بیشتر سفرهایش فقط به هدف عکس گرفتن برای پست‌های صفحه‌ی اینستاگرامش بوده است.

اینستاگرام نسلی از مصرف‌کنندگان وسواسی ایجاد کرده تا زندگی خود را جوری نشان دهند که انگار همه‌چیز در بهترین حالت خود قرار دارد و بعضی از آن‌ها ظاهراً هزاران دلار برای این کار هزینه می‌کنند.

woman-raises-debts-of-10000-for-trying-to-become-famous-on-instagram-5aa28e06e36d0__880-11.jpg

برای برخی این دغدغه منجر به درآمدهای کلانی می‌شود. اینفلوئنسرهای موفق می‌توانند هزاران دلار برای هر پست کسب کنند و شاید حتی از افراد مشهور دیگر نیز تأثیرگذارتر باشند. به عنوان مثال، لورن بولن ۲۴ساله و جک موریس ۲۶ساله، یکی از شناخته‌شده‌ترین وبلاگ‌نویس‌های سفر هستند. آن‌ها می‌گویند که حقوق شش‌رقمی‌شان را از راه سفر کردن به دور دنیا کسب می‌کنند. موریس اخیراً در یک مصاحبه با مجله‌ای گفت که او برای مبالغ کمتر از ۳۰۰۰ دلار پست تبلیغی در اینستاگرام نمی‌گذارد، اما دیگران ممکن است در زندگی از لحاظ مالی در مضیقه باشند.

کالوایرو به نیویورک‌پست گفته است: «هیچ‌کس در اینستاگرام از اوضاع مالی‌اش حرفی نمی‌زد. من می‌توانستم پولی را که برای پست‌های اینستاگرام خرج کردم، پس‌انداز کنم.»
تلاش برای نشان دادن شیوه‌ی زندگی مطلوب نه‌تنها برخی از کاربران اینستاگرم را به بدهی می‌کشاند، بلکه به برخی از مشکلات فرهنگی دامن می‌زند.

lisette-calveiro-instagram-1.jpg

انجمن سلطنتی بهداشت عمومی بریتانیا، اینستاگرام را مضرترین اپلیکیشن شبکه اجتماعی برای سلامت روانی نامید. تحقیقی با بررسی ۱۵۰۰ بریتانیایی در سنین ۱۴ تا ۲۴ ساله نشان می‌دهد که برای جوانان، اینستاگرام با عدم رضایت ذهنی و بی‌کفایتی و اضطراب همراه است.
رسانه‌های اجتماعی اعتیادآورتر از حتی سیگار و الکل توصیف شده‌اند و اکنون در زندگی جوانان چنان رواج دارند که دیگر نمی‌توان هنگام بحث درمورد مسائل بهداشت روانی جوانان، از آن‌ها سخنی نگفت.
البته اینستاگرام تنها مقصر این قضیه نیست، وسواس داشتن نسبت به تصویر حتی خیلی قبل‌تر از آنکه این اپلیکیشین محبوب شود نیز وجود داشته است.

58be9bea1900003600bd72f2.jpeg

مطالعه‌ی دیگری که در سال ۲۰۱۲ توسط انجمن روانشناسی آمریکا روی ۹ میلیون نفر بزرگسال بالای ۴۰ سال انجام شد، نشان می‌دهد که متولدان هزاره‌ی اخیر بیش از نسل‌های گذشته به پول و تصویر توجه می‌کنند.
میزان دانشجویانی که ثروتمندبودن برای آن‌ها بسیار مهم بود، از ۴۵ درصد برای متولدان سال‌های ۱۹۶۶ تا ۱۹۷۸ به ۷۰ درصد برای نسل بعدی که متولدان سال‌های ۱۹۷۹ تا ۱۹۹۹ هستند، رسید. این عدد برای متولدان هزاره‌ی جدید به ۷۵ درصد رشد یافته است.

منبع

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

  دسترسی فعلی شما اجازه مشاهده نظرات تحت این بخش را نمی دهد

logo-samandehi

treebottom

address    سعادت آبادبلوار پیام | میدان بهرود خیابان عابدی | پلاک ۳  | واحد ۳

tel    ۶۳ ۲۴ ۱۱ ۲۲